Eesti Metodisti Kiriku Ajakiri

chris-montgomery-smgTvepind4-unsplash

Eesti Sõprade kohtumine

Koroonaviiruse levik on käesoleval aastal sundinud mitmeid plaane muutma. Nii juhtus ka Eesti Sõprade kohtumisega. Kui tavaliselt toimuvad Eesti Sõprade kohtumised mai alguses Ameerika Ühendriikides, siis käesoleval aastal toimus see 26. ja 27. juunil interneti vahendusel.

Ettekanded tehti Zoomi keskkonnas ning huvilised said koosoleku ülekannet jälgida Facebooki lehel. Tehnilise poole eest vastutas Eesti Sõprade kommunikatsioonijuht Andy Morris, kes tegi väga suure töö ära, et kõik toimiks.

Kohtumisel tutvustati teoloogilise seminari, Pärnu Agape koguduse, laager Giideoni, lastekeskus Tähetorni, EMK noortetöö, Uue Alguse koguduse ja selle poolt rajatud rehabilitatsioonikeskuste tegemisi. Lisaks tegid ettekanded oma töödest ja tegemistest Hindrek Taavet Taimla ja Üllas Tankler. Robert Tšerenkov andis ülevaate EMK-s toimuvast üldiselt.

Ameerikas elavad Eesti Sõbrad olid tänulikud ettekannete ja uue info eest ning lootusrikkad, et järgmisel kevadel õnnestub korraldada tavapärane kokkusaamine Ameerika Ühendriikides.

Foto: Chris Montgomery @ Unsplash

Veel rubriigis Kirikuelu

EMK Aastkonverents 2022

Aastakonverents

17.-19. juunil toimus Tallinnas Eesti Metodisti Kiriku aastakonverents, millest võtsid osa EMK
EMK Suvekonverents 2022. Foto: Aivo Parmson

Suvekonverents

„Ainus asi, mis oli suvekonverentsi puhul halvasti, oli see, et see sai

Mis on sõdade sõnumid?

Gümnaasiumi päevil kirjutasin kirjandi teemal „Mis on sõdade sõnumid?”. Ukraina sõja tõttu
Mine asukohta Üles