Eesti Metodisti Kiriku Ajakiri

Räpinas on põnevad ajad

Juba aasta on möödas sellest, kui 25. märtsil 2018 kinnitasime EMK Räpina Koguduse 30. aastapäeval uuele kogudusehoonele nimetahvli. Olime kogudusega pikalt otsinud Jumala tahet ning palvetanud: „Issand, laienda meie maa-ala, aita leida parim lahendus koguduse hoone osas ning varusta meid nii koguduseliikmete kui hoonetega.“

Novembris 2017 juhtis Jumal meid hooneni, mille ajalugu on aukartustäratav. Antud hoone on algselt ehitatud pühakojaks, kuid venestamise käigus Räpinasse transporditud ja kasutatud ametihoonena. Meil on eriline eesõigus ja igatsus see hoone ehitada ning taastada pühakojana, kus teenida Jumalat ning kogukonna vajadusi.

Seisame Jumala sõnal ning hoiame oma silme ees sõna Esra raamatust: „Meie oleme taeva ja maa Jumala sulased ja me ehitame üles selle koja, mis oli ehitatud paljude aastate eest“ (Esra 5:11).

Suve algul kõlas üleskutse „Talgutele!“ erinevates metodistidele kättesaadavates listides.
Oleme südamest tänulikud kõigile armsatele, kes oma aega, andeid ja jõudu investeerisid EMK Räpina uue kogudusehoone talgupäevadel. Me saime kõik ülirohkesti õnnistatud, sest koos tegemise võlu, töö raskuse valu, ühiste juhtumiste naljad ja kirg Issanda kuningriigi laiendamise vastu on midagi enamat kui tööpäev Räpinas.

Täname talgulisi:

Urmas Sassian – töödejuhataja
Meeli ja Üllas Tankler
Lauri Tankler
Raivo Nikiforov
Mark Nelson
Ronivaldo Pereira Belo Horizonte, MG, Brasiiliast
Thea ja Kaupo, Johannes Kaspar Kant
Ove Palo
Veljo Toodo
Tony Käsper
Maire ja Ivar Ring
vend Alar Räpinast (eriline mees Jumala südame järgi)
EMK Räpina koguduse aktiiv, lapsed ja noored
Phil-Benjamin, Daniel, Tanel Paju.

Meie tegevust on märganud ka kogukond ning nende initsiatiivil organiseeriti EMK Räpina lastekeskuse ruumide valmimiseks rahasid ka riigilt (10000 €). Me kõik üheskoos ootame suure põnevusega, kuna ükskord see hoone saab avatud. Ootamisega ei jõua kahjuks kaugele, vajame jätkuvalt eestpalveid, Jumala juhtimist, uut energiat talgupäevadele ja rahasid.

Mitmed on juba tundnud huvi järgmise suve tegemiste kohta. Võtke julgelt ühendust ja saage osa Jumala kuningriigi rajamisest Räpinasse.

Südamlike tervitustega
pastor Ele Paju perega

Märgusõnad:

Veel rubriigis Meilt ja mujalt

FOE meeting 2019

Eesti sõprade kohtumine

10.–11. mail toimus Atlanta lähistel Mariettas, Georgia osariigis USAs Eesti Sõprade iga-aastane
Mine asukohta Üles