Eesti Metodisti Kiriku Ajakiri

Eesti Sõprade kohtumine

Eesti Metodisti Kirikul on palju sõpru Ameerika Ühendriikides. Suur hulk neist on koondunud Eesti Sõprade nimelisse gruppi. Igal kevadel on toimunud Eesti Sõprade grupi koosolekud, kus on osalenud ka EMK esindajad. Pandeemia tõttu on füüsilised kohtumised asendunud virtuaalsetega. Nii ka sel aastal. Eesti Sõprade kohtumine toimus 6. ja 7. mail Zoomi keskkonnas.

Kohtumisel andis oma tervituse piiskop Christian Alsted ning ettekanded tegid superintendent Robert Tšerenkov, Lastekeskuse Tähetorn juht Veronika Fjodorov, EMK Teoloogilise Seminari rektor Külli Tõniste, seminari arendusmeeskonna liikmed Taavi Hollman ja Randy  Frye, Laagri Gideon juht Artur Põld, ajakirja Koduteel toimetaja Marjana Luist, noortejuht Ele Paju, Tallinna Lootuse koguduse rajaja Vitali Baranov ning EMK tööst Ukraina sõjapõgenikega andis ülevaate Lemme Aulis.

Rõõm oli taas kohtuda sõpradega ookeani tagant. Osad neist plaanivad juba sel suvel tulla Eestisse, et teenida meie kogudustes ja töövaldkondades. Hoidkem ikka palves meie sõpru Ameerika Ühendriikides!

Märgusõnad:
Mine asukohta Üles