koduteel 4-2021

Te saate väe Pühat Vaimult, kes tuleb teie üle ja te peate olema MINU TUNNISTAJAD. Ap 1:8

Mitte väga kaua aega tagasi tõi sõna “misjonär” meie kujutlusse riskialti inimese, kes läheb kodust väga kaugele võõra kultuuri sekka inimestele rääkima, et nad vajavad Kristust! Justnimelt rääkima, sest lihtsalt teises riigis elamist misjonitööna ei tõlgendatud. Aga kuidas nähakse misjonit tänapäeval globaliseerunud maailmas, kus võõrale maale elama minemine ei ole üksnes hulljulgetele ning kus info- ja kommunikatsioonitehnoloogia vahendusel saame oma sõnumit jagada ilmamaa äärteni?

Lood selle ajakirja veergudel maalivad teie ette pildi misjonist tänapäeva maailmas. Kahjuks ei võimalda ajakirja piiratud maht hõlmata kõiki misjonitöö aspekte, kuid küllap annavad kaante vahele mahtunud lood aimu sellest, kuivõrd mitmekesine on misjonitöö ning, enamgi veel, et igaüks meist võib ja saab olla misjonär. Igal ühel on võimalik anda oma osa Jumala missioonis, millest kirjutab Joel Aulis (lk 4).

Soovin, et igaüks meist võiks olla Kristuse tunnistaja just selles kohas, kus ta on, ja just sel viisil, mis talle omane on.

Head missioonil osalemist!
Marjana Luist

Märgusõnad: