Toimetajalt

Kevadnumbrile kohaselt lume sulamisest ja pakase taandumisest käesoleval aastal kirjutada ei saa. Pigem on selleaastane talv andnud juba veebruaris põhjust küsida, kas oleks aeg kartul maha panna. Looduse vingerpussid on tõenäoliselt rõõmustanud nii mõndagi kogudust madalate küttearvete ja ärajäänud lumerookimise pärast. Ebatavaliselt soojale talvele vaatamata on kevade tulek ikkagi oodatud aeg, tuues päevadesse rohkem valgust ja tegemistesse justkui nagu ka uut algust.

Rohkem valgust ja uut algust tahame pakkuda teile ka käesoleva ajakirja veergude vahendusel. Selle numbri fookusteemaks on väikegrupitöö. Usume, et siit numbrist leiab enda jaoks põnevat lugemist see, kes väikegrupitööst suurt midagi ei tea, ja loodetavasti leiab uusi vaatenurki ka see, kes aastakümneid kodugrupis osalenud. Artiklite autorid kirjeldavad väikegrupitööd nii vaimuliku kasvu, hingehoiu kui ka evangeeliumi kuulutamise vaatevinklist. Ajakirja veergudelt leiab kirjelduse Jeesuse eeskujust grupijuhina ning väikegrupi teemat käsitledes ei saa mööda minna ka John Wesley klasside õpetusest.

Artiklid annavad selge arusaamise sellest, et väikegrupitöö ei ole mitte lihtsalt üks tore asi, mida kogudus teha võiks, vaid see on vahend hingede päästmiseks ja elude muutmiseks, tuues inimestele rohkem valgust ja uut algust.

Märgusõnad: