Kristus on üles tõusnud!

Need laused sobivad iseloomustama ka meie Tallinna koguduse lastetööd. Ja seda rõõmu, mida pakub meile Kristus. Sest just läbi selle suure armastuse teo, mille tegi Kristus on meil, tema lastel, ükskõik, mis vanuses me parajasti oleme, lootus ja kindlustunne.

Ülestõumispühade pühapäevakoolitunnis said lapsed taas kinnitatud, et Jumal armastab meist igaühte, mitte meie tegude, vaid selle pärast, kes me ise oleme ja Ta soovib, et meie Teda samamoodi armastaksime.
Ja mitte sellepärast, mida Jumal meile teeb, vaid sellepärast, kes Tema on!
Jah, selle aasta ülestõusmispühade temaatiline tund, mille viisid läbi meie kiriku Piiblikooli õpilased Piret, Ester, Katariina Eva ja Kristiina ja kuhu olid oodatud kõik lapsed, oli eriliselt usku kinnitav ja ülestõusmispühade sisu rõhutav.
Koos oli pea kolmkümmend last, vanuses 2-14 aastat ja tegusas tunnis said lapsed nii uusi teadmisi kui ka kinnitust olemasolevatele.

Õpetajad rääkisid lisamaterjale kasutades loo Piiblist, kus kirjeldatakse Jeesuse ülestõumist. Samuti saime kõik koos palvetada, laulda ja meisterdada ning lapsed said kingituseks sümboolse tähendusega šokolaadimunad.
Lõpetuseks lisan salmi Piiblist; Johannese 3:16 Sest nõnda on Jumal maailma armastanud, et ta oma ainusündinud Poja on andnud, et ükski, kes temasse usub, ei hukkuks, vaid et tal oleks igavene elu.

Märgusõnad: