Eesti Metodisti Kiriku Ajakiri

Laste Suvekool Pärnus

Pärnu Agape Metodisti kogudusel on tore traditsioon korraldada igal suvel Laste Suvekool. See on neljapäevane linnalaager, kus lapsed kuulevad head sõnumit Jeesusest lastele sobivas vormis. Sel aastal osales neljal päeval kokku üle 80 lapse, igal päeval oli lapsi kohal üle 50.

Suur hulk lapsi tähendab ka suurt korraldajate meeskonda, et jätkuks tähelepanu igale lapsele. Nii rõõmustasid meid lisaks oma koguduse abilistele ka vabatahtlikud Asbury sõpruskogudusest Tulsast, Ameerikast. Tore oli näha, kuidas ka väikesed lapsed ei peljanud tundmatus keeles kõnelevaid abilisi, sest naeratuse ja sõbralikkuse keel töötavad ka ilma sõnadeta.

Ettevalmistused Laste Suvekooliks algasid juba aasta tagasi, kui kuupäevad ja üldine teema said kokku lepitud. Sündmuse lähenedes algasid juba konkreetsed ettevalmistused ning välja lõigati paar tuhat pisidetaili, millest lapsed kleepisid suvekoolis vahvad meisterdused; ülistustantsu töögrupiks valmisid uued lindid; õuemängudeks said tehtud portatiivsed jalgpalliväravad.

Mis eriti rõõmustas, oli väga hea õhustik. Lapsed olid õhinaga kaasas, kuulasid ja vaatasid sõnumit, osalesid erinevates tegevustes. Õpetajad ja abilised andsid oma parima. Jumal kinkis oma läheduse ja õnnistuse. Piiblitegelaste näidete abil nagu Eelija, Peetrus, Johannes, lesknaine ja rikas mees, said selgemaks mitmed tähtsad tõed: pane olulised asjad esikohale oma elus; usalda Jumalat – tema hoolitseb meie eest; Jumal kuuleb palveid ja vastab – paremini, kui meie oskame paluda. Aitäh kõigile osalejatele ja abilistele! Aitäh Issandale!

Märgusõnad:

Veel rubriigis Lastele

Vaimuviljad

Ühenda vaimuviljad nedne selgitiusega

Koomiks

Koomiks järjejutt

Lastenurk

Selle QR koodi taga on peidus õpetlikud ning aegumatud piiblilood ja laulud.
Sina võid muuta maailma

Lastenurk

KAS SA TEAD?Misjonärid on inimesed, kes lähevad erinevatesse riikidesse ja räägivad inimestele,
Mine asukohta Üles