Generation2 linnalaager Tsempion

Tšempion

20.-24. oktoobril korraldas Tallinna vene kogudus linnalaagri nimega „Tšempion“ teismelistele vanuses 11-14. Osalejaid oli 30 ja neile lisaks veel korraldusmeeskond.

Teismeliste seas oli nii kiriku lapsi, kui ka mitte-kristlikest peredest teismelisi. Laagris toimusid head piiblitunnid ja jutlused. Põhiliselt käsitleti erinevaid piiblikangelasi, räägiti erinevatest kristlikest sportlastest ja muidugi Jeesuse Kristuse isikust. Laagri eesmärk on, et kristlased saaksid oma usus kasvada ja need, kes ei tunne Jeesust, kuuleksid evangeeliumi. Samuti toimusid erinevad võistkondlikud mängud ja huvitavad üritused väljaspool kirikumaja: bassein, muuseum, jalutuskäigud. Loomulikult sai hästi süüa ja oli palju muud huvitavat ja lõbusat. Kuid kõige tähtsam – see kõik toimus armastuse ja austuse atmosfääris. Pärast laagrit oli üks laps oma emale öelnud: „Ma teistesse laagritesse enam minna ei taha, hakkan ainult selles käima!“
Tallinna vene kogudus on kevad- ja sügis-koolivaheaegadel korraldanud linnalaagreid juba 14 aastat. Käesolev laager oli järjekorras 27. Aastate jooksul on laagrites osalenud kokku 350 teismelist.

 

Foto: Generation2 fotokogust
Foto: Generation2 fotokogu
Märgusõnad: