Eesti Metodisti Kiriku Ajakiri

Metonoorte teismeliste laager 18.–22. juuli

Sel suvel laagerdasid meie kiriku noored Paide lähedal Vodja koolis. Programm oli ette valmistatud ja läbimõeldult organiseeritud just vanusele 11-14 eluaastat. Noortelaagris „Võimalik missioon“ osales 41 osalejat, kellest 15 olid meeskonnaliikmed.

Programmis oli sporti ja aktiivseid tegevusi nii toas, õues kui ka veekogul. Põnevust pakkusid zorbid ehk mullipallid, mille sees oli suurepärane joosta ja võistlusmänge läbi viia.

Vaimuliku programmi osas läbisid noored Sõnadeta raamatu õpetuse, mille käigus said erinevad juhid rääkida nii Piibli kui ka isiklike elu lugude põhjal, samuti nägid noored filmi Jeesuse elust ja kannatusest. Toimusid ka antud temaatikat kinnitavad praktilised tegevused. Põnev ja eriline oli Ingliteekond ja palvetunnel.

Töötoana viis Laura Herm läbi põneva ja praktilise piiblitunni erinevate keemiliste katsete abil. Seejärel said noored ka ise katsetada.

Eriliselt panustasid Yuri ja Larissa Velloso nii meeskonna kui ka noorte vaimulikku kasvu.

Meeskond saabus kohale päev varem, et teha vajalikud ettevalmistused ning veeta üheskoos aega. Tagasiside laagrile on väga positiivne nii meeskonnaliikmete, juhtide kui ka noorte ja nende vanemate poolt. Oleme Jumalale väga-väga tänulikud.

Muljeid laagrist:

Ele: Laagrisse mahtus actionit, kaameraid, jooksmist, suitsu, tuld, pisaraid, muusikat, sügavaid sõnumeid, taevaseid kõnetusi, palju kallistusi, pimedust, karumöirgeid, hamburgereid ja Jumala ligiolu. Ma olen südamest tänulik, et sain olla osa sellest kõigest ja vaatan põnevusega, kuidas nendest noortest kasvab uus põlvkond töötegijaid.

Daniel: Eriliselt jäävad meelde meeskonnaga palvetamine, pattude põletamine, Yuri sõnumid ja viimase päeva palvetunnel (see viimane jääb kindlasti mulle väga pikaks ajaks meelde).

Märgusõnad:

Veel rubriigis Noortekas

Noorte Alfa

Noorte Alfa

Alates 19. veebruarist 2021. a toimus noortele suunatud online alfa kursus. Kuna
Mine asukohta Üles