Eesti Metodisti Kiriku Ajakiri

Pühapäevakooli õppeaasta lõpetamine Tallinna koguduses

Vahva kaks-ühes üritus toimus 20. mail. Lapsi oli koos hulganisti – toimus pidulik õppeaasta lõpetamine ja uue lasteraamatu tutvustus. Nimelt on mitmeid asju, mis on koos head ja mugavad – näiteks pliiats koos kustutuskummiga, võtmehoidja koos taskulambiga või hoopis palve koos paastumisega.

Toimunust järgemööda: lapsed said kiidukirjad tubli osavõtu eest pühapäevakooli tundidest, koos laulda, palvetada, maiustada ning kuulsid uuest seiklusrikkast lasteraamatust „Mann ja Roosa Rott“, mille autoriks on Märt Saar. Raamatu esitlusel rääkis kirjanik kirjakunsti ajaloost, tutvustas oma kirjutatud raamatut, lugedes sealt ette põnevusttekitavaid katkendeid, vastas laste asjalikele küsimustele. Igal huvilisel oli võimalus see raamat ka endale soetada koos autogrammiga.

Raamatu teemat puudutades: lapsed kuulsid veel kord enne suvepuhkust, et kõige tähtsam raamat, mida kutsutakse ka raamatute raamatuks, on Piibel. Piibel on Jumala sõna. Mida rohkem ja põhjalikumalt tunneme Piiblit, seda paremini mõistame Jumalat ja elu. Piibel on Jumala kingitus. Teame, et Piibel on väga mahukas raamat ja kogu Piibli läbi lugemine võib võtta aega mitu aastat, kuid Piiblit on arukas lugeda ka osade kaupa. Ja ka selline lugemine, kui loeme päevas mõne salmi, aitab meil Jumalat tundma õppida, usuteed kindlamalt käia ja rõõmsalt elada. Kui loed Piiblit, leiad midagi, mis sind puudutab, rõõmustab, aitab. Avastad midagi uut, koged ahhaa-elamust!

Nüüd rõõmsalt suvevaheajale ja leidke ka teie aega lugeda Piiblit; ning miks mitte ka sisukaid raamatuid nagu „Mann ja Roosa Rott“.

Märgusõnad:

Veel rubriigis Lastele

Vaimuviljad

Ühenda vaimuviljad nedne selgitiusega

Koomiks

Koomiks järjejutt

Lastenurk

Selle QR koodi taga on peidus õpetlikud ning aegumatud piiblilood ja laulud.
Sina võid muuta maailma

Lastenurk

KAS SA TEAD?Misjonärid on inimesed, kes lähevad erinevatesse riikidesse ja räägivad inimestele,
Mine asukohta Üles