Eesti Metodisti Kiriku Ajakiri

Pühapäevakooli laste ja perede matk tärkavas kevadises looduses

Oodatud ja vahvaks traditsiooniks on kujunenud meie Tallinna koguduse pühapäevakooli kevadine väljasõit. Möödunud kevadel käisime seikluspargis. Aga seekord, pühapäeval, 6. mail asusime teele Harjumaale, loodusmatkale.

Ilm oli imekaunis ja päike paistis kogu päeva tõeliselt soojalt. Kaasas toidumoon, reisiseltskonnaks bussitäis armsaid pühapäevakooli kaaslasi ja nende pereliikmeid. Lapsed olid loodusreisil eri vanuses, oli päris pisikesi ja hulganisti kooliealisi, kuid kõik pidasid pika päeva looduses vapralt vastu.

Buss koos toreda matkajuhiga Martin Suurojaga viis meid tutvuma Tallinna lähiümbruse jugade ja joastikega, samuti käisime matkamas mööda mereranda. Kevadine loodus pakkus palju vaatamis- ja imetlemisväärset. Külastasime Vääna jõge, Vahiküla joastikku, Türisalu panka ja joastikku, Treppoja joastikku; Meremõisa rannaliival pidasime üheskoos piknikku.

Looduses rännates nägime palju põnevat – tärkavaid lilli, erilisi kive, nastikut, jõgesid, merd ja palju muud.
Kogu reisiseltskond, keda oli kokku neljakümne ringis, koges rõõmu ja õnnistusi sel päeval looduses matkates ja loodust tundma õppides.

Veel rubriigis Lastele

Vaimuviljad

Ühenda vaimuviljad nedne selgitiusega

Koomiks

Koomiks järjejutt

Lastenurk

Selle QR koodi taga on peidus õpetlikud ning aegumatud piiblilood ja laulud.
Sina võid muuta maailma

Lastenurk

KAS SA TEAD?Misjonärid on inimesed, kes lähevad erinevatesse riikidesse ja räägivad inimestele,
Mine asukohta Üles