Eesti Metodisti Kiriku Ajakiri

Kirikute öö Pärnu Agape kirikus

Juba kolmandat aastat osales ka Pärnu Agape kogudus Kirikute Öö korraldamisel. Nii olidki reedel, 25. mail 2018 kell 18-23 ka Pärnu Agape koguduse ukse avatud kõigile huvilistele ja võimalusi erinevateks tegevusteks oli päris palju.

Saabujaid tervitas ja külalistega vestles pastor Tõnu Kuusemaa, fuajees oli avatud kristliku kirjanduse müük ja infolaud, kirikusaalis oli võimalus kuulata Meeli Tanklerit orelil ja palvetada, kohvikus oli külalistel võimalus end tee-kohvi ja kerge einega kosutada, samas kõrval olid pühapäevakooli õpetajad lastega meisterdamas, kristliku filmi vaatamise programm noortele algas kell 20. Kuna sel aastal oli Pärnus Kirikute Ööl programmi pakkumas juba 6 Pärnu erinevat kogudust, toimus taas ka orienteerumismäng, kus tuli läbida vähemalt 3 kogudust, et saada endale tasuta Uus Testament.

Inimesi, kes Agape kirikus Kirikute ööst osa said, oli üle 30, sealhulgas kaugemad külalised olid kohale tulnud lausa Valgast ja Viljandist. Aga tore oli see, et ka üle tee elavad naabrid otsustasid meile külla tulla. Samuti andis Kirikute Öö hea võimaluse meie inimestel teisi kogudusi külastada – pühapäeviti oleme ju igaüks oma kirikus, aga sellisel õhtul sai teistele külla minna ja sõprussuhteid soojendada.

Rõõmustas ka oma koguduse aktiivsus, valmisolek uute inimestega tuttavaks saada. Mitmed noored olid toimetamas nii kohvikus, lastenurgas kui ka noorte filmikal. Pühapäevakooli õpetajate abiga valmisid toredad meisterdused ning iga naine sai kirikust lahkudes kaasa väikese lilleseade. Tagasi mõeldes sellele õhtule, tuleb veel praegugi südamesse rõõm ja tänutunne, et saame Jumalat teenida just Pärnu Agape koguduses.

Veel rubriigis Meilt ja mujalt

FOE meeting 2019

Eesti sõprade kohtumine

10.–11. mail toimus Atlanta lähistel Mariettas, Georgia osariigis USAs Eesti Sõprade iga-aastane
Mine asukohta Üles