Armas metodistide pere!

Neil päevil koguneme EMK Aastakonverentsile Tallinnas 16. -18. juunil! Seekordne kohtumine on eriline mitmes mõttes. Esmalt tahaks mainida, et 9. juunil 2017 täitus 110 aastat päevast, mil Vassili Täht ja Karl Kuum maabusid Roomassaare sadamas Saaremaal, et hakata kuulutama Jumala sõna. Jumal andis erilise võidmise oma sõnale ja täna, 110 aastat hiljem oleme Jumalale tänulikud selle eest, et metodistlik usuliikumine Eesti pinnale jõudis. Aastakonverentsi raames tahame laupäeval, 17. juunil võtta pikemalt aega tähistamisürituse raames, et vaadata tagasi ajalukku, tänutundes Jumala õnnistuste eest.

Teisalt on seekordne aastakonverents eriline seetõttu, et Eesti sõbrad USA-st on otsustanud oma iga-aastase kohtumise pidada Tallinnas! Nad osalevad meiega tähistamisüritusel laupäeval, 17. juunil ja jätkavad oma kohtumist pühapäeva, 18. juuni pealelõunal.

Rohkem infot aastakonverentsi kohta leiab kiriku kodulehelt

www.metodistikirik.ee

EMK 110. juubelit jääb tähistama 17. juunil avatav näitus kirikusaali allkorrusel, mis jääb avatuks mitmeks kuuks. Näituse üheks lööklauseks on „Head teed… Head teed? Head teed!“, mis annab võimaluse leida teetähised usuisade elust ja teenimisest. Samas esitab meile küsimuse, kas teeme John Wesley elu ja teenimise eeskujul head. Näituse lõpp soovib meile „Head teed!“, et jätkaksime ülejäänud elu, tehes head oma ligimesele.

Aidaku Jumal meil taasavastada muistseid radu ning käia meie ülejäänud teed õnnistuseks inimestele meie ümber!

Head koduteed, tehes head!

Märgusõnad: